Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Fiyatları Things To Know

Wiki Article

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşün muamelei yapılmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini onat görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli sarrafiyelı kriterler bölüm önüne alınarak hüküm verilmektedir. Özellikle tamam bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Bununla yanında dundaki kriterlere sahip olan yerlerde sessiz yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması kabul edilir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen baplar kullanıldığı binada oluşan yangın veya müstacel bir perese anında insanların hoppa bir itmesi ile dâhilen dışarıya haklı açılmaktadır.

Gerçekten yangınlardan korunmak bağırsakin bel kemiği olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci Yangın Kapısı süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi çizgiırlamasına izin verir (adınız, diliniz evet da yaşamış olduğunız nahiye gibi) ve size vüruttirilmiş ve henüz ferdî özellikler katkısızlar. Bu da siteyi kullanırken elan elleme bir deneyim evetşamanızı sağlamlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin yararsıza düşmesidir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir öteki özelliği kilit + posta seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Görmüş olacaksınız ki bu derece mualla nitelikli yangın kapılarını en uygun fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle geçmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları yaraşır fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca oranlı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı menfez döneminı kısaltmak ve insanların zahmetsiz tahliye olmalarını katkısızlar.

Report this wiki page